loader image

Stories

6 kända personer som har gått in i väggen

29 september, 2020

Angelina Jolie

Supermamman Jolie har gått in i den välkända väggen och lärt sig av det. I dag gör hon sitt bästa för att jonglera sin skådespelarkarriär och sin stora familj.”När jag känner att jag gör för mycket, försöker jag varva ner och ta på mig mindre… Även fast mitt jobb tar upp mycket tid så kan jag prioritera min familj!”

Beyoncé

Även Queen B har upplevt utbrändhet under hennes karriär. Så pass att hon fick avbryta en konsert i Antwerpen, Belgien på grund av “uttorkning och utmattning”

Karin Adelsköld

Karin Adelsköld, som blivit utbränd två gånger, berättade att de första månaderna som utbränd var omvälvande. – Jag blev ju så oerhört dålig, det är en hjärnskada. Hjärnan fungerar inte, man kan inte skriva, läsa och jag kunde inte hålla något i huvudet mer än tio minuter. Att klara av vardagen var jättestort och jag undrade vad det skulle bli av mig. Det var mycket frustration också. Jag hade dragit ner på tempot, så jag tyckte det var orättvist. Men jag tog inte min inre stress på allvar. Jag hade inte kul längre, jag drog ner på allt roligt för att bli frisk och det är inte lösningen.

Rihanna

2011 blev Rihanna inlagd på sjukhus direkt efter att hon avslutat sitt arbete med nya albumet Talk That Talk. “Jag hade arbetat för mycket och sovit dåligt under en längre tid på grund av för mycket jobb. När telefonen ringde ignorerade jag den bara. Orkade verkligen inte svara eller prata med någon. Det blev ytterligare en börda på mina axlar och jag orkade helt enkelt inte. Blev aggressiv och sjuk och kunde gråta hysterisk för ingenting!”

Brad Pitt

Den andra hälften av Brangelina har också medgett att han tidigare drabbats av utbrändhet. Det var under 90-talet.”Jag rökte för mycket gräs, satt på soffan och förvandlades sakta men säkert till en munk!” Brad berättar att vändningen kom då han fick nog och valde att gå en annan väg. “Jag kände att vad är poängen när jag vet bättre än så här?”

Lady Gaga

Lady Gaga har öppnat de senaste åren om sitt sexuella övergrepp och relaterade psykiska hälsoproblem. Hon såg tillbaka på ett grovt 2014, som inkluderade ett mindre framgångsrikt album, Artpop: “Varför låter du dessa människor köra dig i marken? När blev du den moderna roboten? Kan det inte vara tillräckligt med en artist? Är talang någonsin saken?” sa hon 2015.

Dela inlägget:

Du kanske också gillar...

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Vad roligt att du vill komma på gruppsamtal!

Lämna ditt namn och din e-post för att boka en plats i vårt gruppsamtal. När du har bokat din plats kommer vi att kontakta dig med mer information om hur du deltar.