loader image

Hälsoboost

Träna hemifrån: 5 youtubekonton att följa för grymma träningspass 💪

13 december, 2020

Att man mår bra av att träna är nog ingen hemlighet, men nu i coronatider kan det vara extra svårt att hålla igång träningen – man ska ju faktiskt försöka undvika gym helt och hållet. Men vet du vad? Det går faktiskt att få riktigt bra träningspass från sitt vardagsrum! 

Här har vi listat fem youtubekonton som har riktigt bra träningspass där du kan följa med från ditt hem! 

Ett konto som leds av duktiga Cassey Ho. Hon skapar träningspass med fokus på att det ska vara roligt och enkelt att träna – inga maskiner eller träningsredskap behövs, bara dig själv och ett glatt humör! Ett enkelt och roligt sätt att träna hemma framför tv:n!

Det här är ett riktigt ROLIGT sätt att träna kondition – genom att dansa! Försök hänga med i dansen samtidigt som du tränar. Det är faktiskt svårt att inte skratta när man dansar, till och med när man är helt själv. 

Här får musklerna jobba! Träningspassen leds av superduktiga Chloe Ting som ger dig träningspass som du kan göra hemifrån där musklerna står i fokus. Hon lägger även ut videos med recept på bra och nyttig mat. Ett väldigt inspirerande konto!

Om du är sugen på att träna yoga hemma, då är kanalen Yoga with Adrienne verkligen the place to be. Här finns yogapass för dig som vill meditera och för dig som vill bränna fett. Passen leds av Adrienne som lär dig yoga, ungefär lika bra som hon lär dig hur viktigt det är att älska dig själv och vara snäll mot din kropp. Hon är en sån där person som består av kärlek från topp till tå, typ.

Sist, men absolut inte minst, är ett konto som drivs av duktiga Sandra Friberg. Hennes kanal fokuserar helt på hemmaträning – och allt är på svenska!

Dela inlägget:

Du kanske också gillar...

2 reaktioner på ”Träna hemifrån: 5 youtubekonton att följa för grymma träningspass 💪”

  1. Adriene är verkligen jättebra! Jag försöker köra 4 yogapass i veckan med henne, tack vare hennes yogakalender på hemsidan så får man en lagom blandning av träning och meditering. Kan verkligen rekommendera henne!

  2. Pingback: Tips: 14 nyårslöften du faktiskt kan hålla! – IRETURN

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Vad roligt att du vill komma på gruppsamtal!

Lämna ditt namn och din e-post för att boka en plats i vårt gruppsamtal. När du har bokat din plats kommer vi att kontakta dig med mer information om hur du deltar.